Forgalomkorlátozó és növényvédő táblák kihelyezése

2017-05-25-én kihelyezésre kerültek a mindkét irányból behajtani tilos táblák, kivétel engedéllyel, valamint a "Védett, telepített növényzet, átjárás tilos!" feliratú táblák a Sárvíz-Nádor csatorna azon partszakaszain, ahol növényzettelepítés történt a Sárszentmihályi duzzasztó és az M7-es autópálya hídja közötti szakaszon.
Felhívjuk továbbá a figyelmet arra, hogy a Nádor-csatorna sárszentmihályi, szabadbattyáni, táci és abai szakaszai a Sárvíz-Nádor 2014 Konzorcium munkaterülete, így ott bármilyen nemű közlekedés, (jármű, állatterelés, legeltetés, quadozás, stb.) a továbbiakban TILOS, és csak a Konzorcium előzetes, esetenkénti engedélyével lehetséges.

Egyedi engedélyezésről telefonos tájékoztatást munkanapokon 8:00-16:00 között a 06-20-479-2811, vagy a 06-20-217-2257 vagy a 06-20-234-6894 számon lehet kapni.

A Konzorcium írásos engedélye nélküli illegális területhasználókkal (gépjárművek közlekedése, állat terelések stb.) szemben az illetékes hatóságoknál eljárást fogunk indítani.
A szigorú területhasználati korlátozást a növényzet megerősödéséig és a kialakított rézsűfelületek stabilizálódásáig kívánjuk fenntartani. A korlátozások megszüntetéséről ismételt tájékoztatást fogunk adni.

Helyszín: a Pentelei híd feletti bal oldal
Növényvédő tábla a Sárszentmihályi duzzasztó alatti bal oldalon
Növényvédő tábla
Növényzetet védő tábla a Szabadbattyán, 7-es út hídja alatti jobb parton
Telepített fasor Szabadbattyánban a 7-es úti híd alatt jobb oldalon
Telepített fa és cserje sor a Szabadbattyán, 7-es út hídja alatti jobb, mentett oldalon
Telepített fűz
Telepített cserje a Sárszentmihályi duzzasztó alatti bal oldalon
Tags: