Megkezdődik a mederkotrás Sárszentmihálynál

A kármentesítés kotrási munkálatai 2014-11-28-án megkezdődnek a Sárszentmihályi duzzasztó és az Úrhida-i híd közötti mederszakaszon. A kotrási munkálatokat munkanapokon hétfőtől péntekig a 06:00-18:00 óra közötti időszakban végzik, és esetenként szombaton is, a délelőtti órákban.

A megjelölt időszakokban a mederkotrásból származó szennyezett hulladék elszállítása a meder oldalpartjain fog történni, a Székesfehérvárt összekötő 7201 számú közút mellett, a Malommal szembeni, kialakítás alatt lévő ideiglenes munkahelyi gyűjtőhelyig. A hulladék végleges kezelőhelyre történő elszállítása a 7201-as közúton fog történni Sárszentmihály település-, valamint Székesfehérvár irányában.

A 7201-es közút gépjármű forgalma igen jelentős a reggeli és délutáni napszakokban, hiszen a Székesfehérvár DNY-i agglomerációjában élők és Fehérváron dolgozók ezt az utat használják mindennapos közlekedésre. A 7201-es út Malomnál lévő hídjánál fokozott figyelemmel kell közlekedni a gépjárművekkel, itt a közlekedés biztonságának védelmében 40 km/órás sebességkorlátozás van érvényben.

A kotrási és kiszállítási munkavégzésről tájékoztattuk az érintett Sárszentmihály település Önkormányzatát, és a lakosság tájékoztatására plakátokat adtunk át kifüggesztés céljából. A tájékoztatók itt láthatók.

Kihelyezett tájékoztató plakát Sárszentmihályon
Tags: